vineri, 20 iulie 2012


Khazarii de ieri Evreii de azi Un popor misterios.


Dupa "Dosare secrete" privind razboiul nevazut al evreilor sionisti cu românii

O stranie poveste a fost mereu lansata de-a lungul timpului de catre evrei, relativ la închipuita lor existenta milenara pe teritoriul României, revendicând astfel un drept natural. O astfel de teorie, care sustine colonizarea Daciei de catre imperiul roman cu populatie evreiasca stramutata din Iudeea, a fost relansata în anul 2002 de catre Tesu Solomovici în lucrarea România Iudaica, lucrare sub forma a doua volume uriase publicate pe banii Ministerului Culturii din România, deci pe banii contribuabililor români. De aici decurge ideea ca evreii au o existenta naturala în România dinainte înca de nasterea poporului român. Ei bine, de aici mai este doar un pas pâna la a spune ca drepturile lor asupra teritoriului României sunt mai vechi decât ale noastre. Astfel, am ajuns sa ne învatam istoria de la straini. Ungurii (hunii) ne spun ca nu ne-au gasit aici când s-au asezat în Transilvania si în Câmpia Panoniei, iar evreii ne spun ca nici nu ne nascusem când ei erau stapâni în Dacia ca cetateni romani.

Ceva adevar exista in aceste afirmatii, stiind ca, - de exemplu, Triburile judaice ale Khazarilor au patruns prin secolele 8-9 pe teritoriul de azi al Romaniei, intinzandu-si Imperiul si aici, - insa povestea reala a fost extrem de mult exagerata de catre partizanii Sionismului. Va vom explica in detaliu cum stau lucrurile...

Teoria ascendentei evreiesti asupra românilor în teritoriilor dacilor (Dacia Traiana sau România Mare de mai târziu) a fost lansata într-o serie de studii ale autorilor evrei înca de la jumatatea secolului al 19-lea si prima jumatate a secolului 20, pentru ca sa revina în forta la începutul mileniului 3, de data aceasta pe banii românilor si fara nici o reactie din partea istoricilor români. Cu totul alta a fost situatia acum 90 de ani, când Nicolae Iorga îsi prezenta în sedinta Academiei Române lucrarea Istoria Evreilor în Tarile noastre, dând replica necesara unor autori precum Johan Kaspar Bluntschli sau Bernard Stambler. Bluntschli afirmase la 1879, în lucrarea Statul român si situatia juridica a Evreilor în România ca: “Fara îndoiala  ca un numar mare de familii israelite au venit în provincia dunareana Dacia, înca sub domnia vechilor împarati romani. Aceste familii vechi israelite s-au conservat aici si sunt cel putin tot asa de vechi pamântene ca si natiunea româna… Ele formeaza si sâmburele populatiei evreiesti de astazi din România”. Astfel de fundamentari fara nici un probatoriu decât imaginatia autorilor evrei s-au dorit lucrari de “rigurozitate stiintifica” ce se publicau la momentele când evreii încercau sa-si consolideze pozitia socio-economica din România, ci nu de dragul adevarului stiintific. “Provincia dunareana Dacia”, despre care scria Bluntschli, era totusi Dacia Traiana, iar împaratul Traian, asa cum s-a vazut mai sus, nu i-a agreat deloc pe evrei în calitate de “colonisti”, punând armata chiar sa îi extermine (cazul insulei Cipru). Scrierea lui Bluntschli a fost, însa, una politica, pusa în slujba evreilor din România, deoarece afirma, în chiar anul 1879, ca familiile evreiesti sunt “cel putin tot asa de vechi pamântene ca natiunea româna”, adica aparea chiar în vremea când evreii, navalitori peste români, revendicau “împamântenirea” de la tânarul stat român. (A se vedea capitolul urmator: Razboiul Aliantei Israelitilor cu Românii)

Nicolae Iorga, dupa ce enumera toate documentele în care este mentionata prezenta unor evrei pe teritoriul Tarii Românesti si al Moldovei, raspunzând de fapt lucrarii L’histoire des Israelites roumains et le droit d’intervention (Paris 1913) a evreului Bernard Stambler, formuleaza urmatoarea concluzie: “Astfel am ajuns la [anul] 1600 fara a gasi mentiunea unui element evreiesc asezat în partile noastre”.

Adevarul despre aparitia evreilor pe pamânturile românilor a fost totusi scris de adevaratii cercetatori, multi dintre ei chiar evrei. Este vorba despre autorii istoriei “Imperiului Khazar”, numit si “Regatul Evreiesc”, sau cele “Noua Tarâmuri” ale khazarilor – popor barbar raspândit în Caucaz, pe Volga si pe Don, convertit la mozaism în anul 740, integrat mai apoi ca “evreu” în Ucraina si Polonia, dupa care împins cu ura de catre aceste gazde spre românii din Moldova, ulterior anului 1600. În limba româna a fost publicata traducerea remarcabilului studiu al lui Arthur Koestler, Al treisprezecelea trib, Khazarii (în 1987 la Roma, de catre editura Nagard, anagramare a numelui Dragan, al finantatorului Iosif Constantin Dragan). 

O lista foarte mare de studii israeliene (în limba ebraica), dar si din întreaga lume, folosite ca surse de catre evreul Koestler, conduc la o concluzie cutremuratoare: cetatenii actualului stat Israel nu au nici o legatura genetica si rasiala cu evreii de acum doua mii de ani (semiti), autori ai textelor biblice, desi au complotat si revendicat teritoriul Palestinei pentru a înfiinta Israelul, în baza dreptului lor natural asupra vechiului lor stat. Acesti israelieni îsi trag originea din salbaticii khazari (numiti si askenazi), bautorii de sânge uman, popor fara cultura scrisa, care împreuna cu rudele lor aliate, hunii, au îngrozit doua continente acum 1.000 de ani, prin sadism si placerea de a ucide.


Unul dintre pionierii cercetarilor privind obârsia khazara a evreimii de astazi este Abraham N. Poliak, profesor de istorie medievala a evreilor la Universitatea din Tel Aviv, subminând astfel legenda “poporului ales”, afirma A. Koestler, prin cele doua studii ale sale în limba ebraica: Convertirea khazarilor la iudaism (1941 editura Zion, Ierusalim) si Khazaria – istorja unui regat evreiesti în Europa (1951 editura Mossad Bialik, Tel Aviv). În introducerea lucrarii sale, A. Poliak scrie ca “Realitatile impun un nou mod de abordare, atât a problemei relatiilor dintre evreimea khazara si celelalte colectivitati evreiesti, cât si a întrebarii cât de departe putem merge în considerarea acestei evreimi khazare drept nucleu al marii comunitati evreiesti din Europa orientala [cu principal debuseu România - n.n.]. Descendentii acesteia – cei care au ramas pe loc, cei care au emigrat în Statele Unite si în alte tari, precum si cei care s-au dus în Israel – formeaza astazi marea majoritate a evreimii mondiale.” La rândul sau Koestler adauga: “Marea majoritate a evreilor care au supravietuit în lumea contemporana sunt de origine est-europeana, si deci, probabil, mai ales khazara…, stramosii lor veneau nu de pe malurile Iordanului, ci de pe ale Volgai, nu din Canaan, ci din Caucaz. Deci din punct de vedere genetic, ei se înrudesc mai de aproape cu triburile hunilor, ungurilor si maghiarilor decât cu semintiile lui Abraham, Isaac si Iacob.”

Înainte de a arata pe scurt istoria acestor barbari travestiti în popor biblic, khazarii, vom arata temerile autorilor evrei, privind propriile lor dezvaluiri, acelea ca “evreii nu sunt evrei”.

“Sunt constient de primejdia ca lucrarea mea sa fie interpretata – scrie A. Koestler, de origine evreu khazar – ca o negare a dreptului la existenta a statului Israel. Dar acest drept nu se bazeaza pe originile ipotetice ale poporului evreu si nici pe legamântul mitologic al lui Abraham (si al lui Iacob) cu Dumnezeu; el se întemeiaza pe dreptul international, adica pe hotarârea luata de Natiunile Unite în 1947?. Îl întelegem pe Koestler, ca trebuie sa se apere în fata conationalilor sai, dar noi trebuie sa ne amintim ca hotarârea luata de Natiunile Unite se bazeaza pe santajul baronului bancher evreu Rothschild asupra Marii Britanii, ca “evreii sa îsi primeasca patria înapoi”, adica pamânturile Palestinei. Neexistând, însa, nici o justificare a prezentei actualei rase de evrei (khazari) pe teritoriul de astazi al Israelului, Koestler insista cu justificari fabricate la întâmplare si noroc: “Oricare ar fi originile rasiale ale cetatenilor Israelului [adica cele khazare - n.n.] si oricare ar fi iluziile nutrite de ei în aceasta privinta [ca ar fi urmasi ai poporului biblic - n.n.], statul lor exista de jure si de facto [?]… împartirea Palestinei a fost rezultatul unui secol de imigratie pasnica si eforturi de pionierat ale evreilor, ceea ce ofera justificarea etica pentru existenta legala a statului Israel. Daca cromozomii populatiei sale contine gene de origine khazara… e un lucru irelevant si nu poate afecta dreptul Israelului la existenta”. Noi credem ca dimpotriva, nu numai ca NU justifica dreptul la existenta moderna a unui stat evreu, dar astfel de studii, cu reala baza stiintifica, darâma chiar si orice pretentie (a la Tesu Solomovici) de ascendenta a evreilor de azi asupra teritoriilor românesti.

“Paradoxul” descoperit de aceste cercetari stiintifice, este acela ca nu urmasii vechilor evrei semiti (ai celor 12 triburi biblice) sunt cei pe care astazi, sub identitate evreiasca, îi regasim ca cei mai mari conspiratori la adresa tuturor celorlalte popoare, ci un popor asiatic razboinic, violent si rapace, înrudit cu hunii (si, într-o mai mica masura, chiar cu turcii), anume khazarii sau askenazii, care în anul 740 dupa Hristos au trecut la religia evreiasca, mozaismul, deoarece le satisfacea instinctele primitive, criminale si de jaf.

Evreii khazari sau askenazi, turcomani din stepele Asiei, sunt astazi proprietarii marilor afaceri din întreaga lume, a marilor finante, ei conduc organismele mondialiste si oligarhice ale lumii occidentale, sub identitate evreiasca.

La apogeul puterii lor medievale, khazarii aveau sub control circa treizeci de natiuni si triburi diferite, stabilite pe teritorii întinse între Muntii Caucaz, Marea Aral, Muntii Ural si stepele ucrainene. Îi aveau supusi pe bulgari, burtasi, ghuzi, maghiari, coloniile gotice si grecesti din Crimeea, triburile slave de la nord-vest, iar armatele khazare faceau expeditii de jaf în Gruzia, în Armenia si în Califatul Arab. Pâna în secolul IX khazarii nu aveau rivali în regiunile de la nord de Marea Neagra si Marea Caspica (denumita în epoca Marea Khazara), fiind stapânii supremi vreme de peste un secol si jumatate si astupând poarta Uralo-Caspica de trecere din Asia în Europa. Un cronicar arab îi descrie ca având fetele albe, cu parul mai ales rosu, fluturându-le în vânt, iar trupurile le erau marunte si firea rece. În schimb, o cronica georgiana îi identifica pe khazari cu armatele lui Gog si Magog, salbatici, cu fete hidoase si deprinderi de fiare salbatice, “care beau sânge de om”. Privitor la semnificatia denumirii de “khazar”, cercetatorii amintesc despre unele presupuse derivate moderne ale cuvântului: cuvântul rusesc “cazac”; cuvântul maghiar “huzar” (ambele desemnând un calaret cu înfatisare razboinica); sau cuvântul german “ketzer”, însemnând eretic, adica evreu. (Nu trebuie facuta totusi confuzia etnica între khazari si cazaci, chiar daca este posibila o apropiere istorica între acestia.)

Cronica lui Priscus afirma aparitia khazarilor pe scena europeana pe la mijlocul secolului al V-lea ca popor dominat de huni. Totodata, împreuna cu maghiarii si alte triburi, khazarii pot fi socotiti un vlastar târziu al hoardei hune a lui Atila. Khazarii s-au aflat, într-adevar, sub tutela hunilor, apoi sub cea a turcilor. Dupa declinul turcilor la mijlocul veacului al VII-lea le-a venit lor rândul sa stapâneasca “Regatul de miazanoapte”, cum îl numeau persanii si bizantinii.

La anul 627 Statul Persan a fost definitiv învins de catre împaratul bizantin Heracliu, aflat în alianta cu hoarda khazarilor condusa de regele lor, Ziebel, care a contribuit la campanie cu peste 40.000 de calareti. Pentru a obtine aceasta alianta, fiica împaratului Heracliu, Evdochia, i-a fost fagaduita de sotie regelui khazar.

Un nou triunghi al puterii se nascuse în Asia: Califatul Arab (de religie islamica sau mahomedana), Imperiul Roman de Rasarit (sau Bizantin, de religie crestin-ortodoxa) si Regatul Khazar (care era în cautarea unei identitati religioase personale), în primii douazeci de ani de la fuga profetului Mahomed la Medina în anul 622, musulmanii arabi izbutisera deja sa cucereasca Persia, Siria, Mesopotamia, Egiptul si sa încercuiasca centrul Imperiului Roman de Rasarit (Turcia de astazi). Pentru înconjurarea Imperiului Bizantin, Caucazul khazar reprezenta însa o piedica. Ca urmare a avut loc serie de batalii interminabile între arabi si khazari, din care victoriosi ieseau de regula khazarii care, la un moment dat, în anul 730 au cotropit Gruzia si Armenia si au înaintat pâna dincolo de jumatatea drumului spre Damasc, capitala Califatului Arab. O armata musulmana proaspat ridicata a stavilit însa hoarda khazara si a alungat-o înapoi, peste munti, spre casa.

Decizia khazarilor de a se converti la religia evreiasca, mozaismul, a avut un caracter politic, scopul principal fiind acela al unei identitati religioase diferite de cea a romanilor crestini si a arabilor musulmani, principalii lor concurenti, carora le era astfel stopata capacitatea de asimilare cultuala si apoi culturala. În alta ordine de idei, mozaismul, promitând adeptilor sai stapânirea tuturor popoarelor lumii, convenea de minune unui neam razboinic si sângeros precum khazarii. O cronica araba nota: “Regele khazarilor se facuse evreu înca sub Califatul lui Harun al Rasid (anii 786-809)”. Aproape concomitent cu convertirea lor, khazarii au adoptat si alfabetul ebraic.

Peste 300 de ani însa, statul khazar a început sa decada, decaderea sa fiind marcata de repetatele izbucniri ale unui sionism mesianic, cu falsi mesia, precum David El-Roy, eroul unui roman de Benjamin Disraeli, ce au condus campanii donchihotesti pentru “recucerirea Ierusalimului”. În anul 1141 un evreu khazar sionist, pe nume Iehuda Halevi, în celebra sa carte, KUZARII, sustinea ideea ca “natiunea evreiasca” este singurul mediator între Dumnezeu si restul omenirii, dar ca la sfârsitul istoriei toate popoarele vor fi supuse iudaismului.

Aparitia vikingilor rhusi (stramosii rusilor) pe scena istoriei a cauzat decaderea finala a khazarilor. Rhusii efectuau campanii violente de prada, ceea ce i-a obligat pe khazari sa se apropie mai mult de supusii lor maghiari, pe care i-au asezat strategic peste malul apusean al Donului, ca tampon la navalirile rhusilor. Schema a functionat vreme de aproape un secol, timp în care relatiile dintre maghiari si khazari s-au strâns tot mai mult, culminând cu doua evenimente ce au influentat profund natiunea maghiara. A fost înfiintata prima dinastie maghiara, khazarii instalându-l ca rege pe Arpad, peste cele 7 hoarde maghiare, iar mai multe triburi khazare s-au contopit cu maghiarii, modificând astfel caracterul etnic al acestora. Pentru ca s-au dovedit “mai vrednici în razboaie” maghiarii le-au încredintat conducerea militara a statului lor celor trei triburi khazare care s-au unit cu ei. Pâna la mijlocul secolului X, în Ungaria se vorbeau atât maghiara, cât si khazara, ceea ce face ca în maghiara de astazi sa existe peste 200 de cuvinte de origine khazara.

Rhusii au reusit în cele din urma sa distruga regatul khazar la sfârsitul secolului al X-lea, pentru ca apoi, la mijlocul secolului al XIII-lea, khazarii sa cada victime ale marii invazii mongole declansate de Ginghis Han. Hoarda de Aur a acestuia si-a stabilit centrul imperiului chiar pe teritoriul khazar. “Dar înainte si dupa ridicarea mongolilor, khazarii au trimis multe lastare si ramificatii în tarile slave nesubjugate, în cele din urma contribuind la faurirea marilor centre evreiesti din Europa rasariteana” (S.W. Baron, A social and Religious History of Jews). Într-adevar, disparitia natiunii khazare din habitatul sau istoric este concomitenta cu aparitia celor mai mari concentrari de evrei dinspre nord.

Exodul evreilor khazari spre Tarile Românesti sau spre centrul Europei a fost precedat de întemeierea coloniilor si asezarilor khazare în diferite parti ale Ucrainei si Rusiei meridionale. Astfel, la Kiev a continuat sa existe o mare comunitate evreiasca si dupa cucerirea orasului de la khazari de catre neamul rhus. De aceea, în Ucraina si Polonia sunt numeroase toponime derivate de la “khazar” sau “jid” (evreu): Jidovo, Kozarzewek, Kozara, Kozarzow, Jidovska Voia, Zydaticze etc.

O situatie mai speciala au avut evreii khazari din Ungaria. Ultima rezistenta khazara în Ungaria a avut loc în secolul X, când sfântul Stefan a îmbratisat credinta romano-catolica si l-a învins pe khazarul Gyula, razvratit si “trufas în credinta lui, care nu voia în ruptul capului sa se crestineze”. În anul 1222 regele maghiar Andras II a emis, la presiunea supusilor sai, “Bula de aur”, prin care evreilor li se interzicea sa fie sefi, perceptori sau controlori ai monopolului regal al sarii, ceea ce înseamna ca pâna la emiterea edictului, evreii din Ungaria detineau aceste importante pozitii, fapt confirmat si de pozitia de custode al veniturilor curtii regale, detinuta de contele Teka, evreu khazar.

Prin urmare, exodul evreilor khazari a facut ca, practic, Tarile Românesti (mai ales Moldova) sa se afle dupa secolul al XIII-lea înconjurate de catre o populatie evreiasca nestatornica, asezata vremelnic în Rusia, Polonia, Ucraina si Ungaria. Focarul propriu-zis al evreimii rasaritene a fost însa Polonia, aici nascându-se idisul, limbajul popular al evreilor pâna la al II-lea Razboi mondial (înca vorbit în S.U.A. si Rusia), amalgam de ebraica, germana medio-rasariteana si elemente slavone. Explicatia consta în faptul ca, din punct de vedere cultural si social, în Polonia medievala elementul dominant l-au constituit germanii, populatie imigranta superioara evreilor khazari si mai influenta din punct de vedere economic si intelectual.

În concluziile sale, A. Koestler (autor evreu khazar) afirma ca, din punct de vedere etnic, triburile semite de pe malurile Iordanului (“adevaratii evrei”) sunt total deosebite de triburile turco-khazare de pe Volga (care formeaza evreimea de astazi), “Dar în acelasi timp religia lor exclusivista genereaza tendinta de a se strânge laolalta si de a refuza contactele cu exteriorul, de a-si stabili propriile comunitati cu propriile lor lacasuri de rugaciune, cu scolile lor, cu cartierele lor de locuit si cu ghetourile (initial impuse de ei însisi, nu din afara) în orice oras sau tara în care se stabileau… Religia mozaica – spre deosebire de crestinism, budism sau mahomedanism – implica apartenenta la o natiune istorica, la o rasa aleasa. Toate sarbatorile [religioase] evreiesti comemoreaza evenimente din istoria lor nationala: exodul din Egipt, revolta maccabeilor, moartea asupritorului Haman, distrugerea Templului. Vechiul Testament este mai întâi si întâi naratiunea istoriei unei natiuni…, crezul ei este mai degraba tribal decât universal. Toate rugaciunile si toate riturile practicate proclama apartenenta la o rasa straveche, ceea ce în mod automat îl separa pe evreu de trecutul rasial si istoric al poporului în sânul caruia traieste. Credinta mozaica, asa cum dovedesc doua mii de ani de istorie tragica, determina auto-segregatia pe plan national si social. Ea îl izoleaza pe evreu si îndeamna la izolarea lui de catre ceilalti. Ea creeaza în mod automat ghetourile fizice si culturale. Ea îi transforma pe evreii din diaspora într-o pseudo-natiune…; aceasta pseudo-natiune este vag unita printr-un sistem de credinte traditionale întemeiate pe premise rasiale si istorice…” A. Koestler evita sa spuna direct adevarul: “pseudo-natiunea” evreiasca s-a constituit într-o retea mondiala oligarhica cu scopul precis conturat de a controla si stapâni întreaga omenire.

Pâna la anul 1600, Nicolae Iorga nu gasise nici o mentiune de element evreiesc asezat durabil “în partile noastre”, iar cea mai mare parte a evreilor care s-au stabilit în Tarile Române, cu precadere în Moldova, provin din evreii khazari, veniti dinspre Polonia si Rusia. Aparitia primilor evrei în Moldova se leaga de rascoala de dezrobire economica a cazacilor poloni din anul 1648. Latifundiarii polonezi si lituanienii cedasera treptat evreilor khazari întreaga activitate de administratori si încasatori de impozite, acestia devenind astfel exponentii exploatarii celei mai nemiloase. Rascoala cazacilor a aruncat însa în Moldova o mare parte dintre exploatatorii evrei, ca arendasi si camatari, cum a aflat-o, la Iasi, un calator sirian (Paul din Alep) din gura unuia dintre fugarii evrei, Iancal, scapat de masacrul declansat de cazaci.



joi, 19 iulie 2012


                   





Domnule Barroso, tăceţi inteligent!

De: Victor Ciutacu

Domnule Jose Manuel Durrao Barroso,

Subsemnatul, Victor-Gabriel Ciutacu, cetăţean român, membru cu drepturi depline şi contribuabil net al Uniunii Europene, plătitor de taxe şi impozite la zi, fost pionier şi utecist pe vremurile când Excelenţa Voastră se juca de-a socialismul prin Portugalia, vă rog să aveţi în vedere următoarele:

- Conform Constituţiei, România este un stat naţional, unitar şi suveran. Acest statut nu s-a schimbat în cel de colonie (sau, dacă preferaţi, paşalâc) nici măcar dupa 1 ianuarie 2007, dată când, bănuiesc că vă aduceţi aminte, România a devenit stat membru.

- Funcţiile de reprezentare/decizie din România se ocupă, tot conform Constituţiei în vigoare, prin alegeri sau, după caz, numiri/concursuri. De asemenea, ele se pierd prin alegeri, referendum, revocare sau condamnare definitivă. Nu există act normativ potrivit căruia Comisia Europeană să aibă vreun drept de veto sau de preemţiune.

- Deşi traversează (şi nu neapărat din vina sa) un moment economic extrem de greu, România îşi plăteşte la timp contribuţia financiară la bugetul european comun, la fel cum îşi respectă angajamentele asumate la semnarea Tratatului de aderare, iar românii nu dau foc băncilor şi nu cer ieşirea din UE, aşa cum fac alţi confraţi de-ai lor.

Având în vedere cele scrise mai sus, vă sugerez ca, dacă tot vă topiţi de dragul preşedintelui României, să-l luaţi la Dumneavoastră acasă, să-l hrăniţi, să-l alintaţi şi, eventual, să-l decoraţi. Până atunci, vă rog politicos să ne lăsaţi pe noi, românii, să ne decidem democratic, fără impuneri discreţionare şi ilegale de reguli ieşite din curenta practică a structurii pe care o conduceţi, numele conducătorilor şi viitorul.

Fără pic de consideraţie,

Victor-Gabriel Ciutacu
Unul dintre fraierii care vă plătesc salariul nesimţit de mare pentru criza mondială


                                                          



TARA de George de Podoleni

Spuneţi-mi, n-aţi văzut cumva o ţară ?
Am fost plecat vreo patru ani pe-afară;
Azi am venit şi-o caut cu ardoare,
Dar n-o găsesc şi-n suflet rău mă doare.

O caut peste tot, am fost şi-n sate,
Ogoare plâng în buruieni lăsate,
Înspre păduri, potecile uitate
M-au rătăcit într-un pustiu de cioate.

Acasă poarta nu e zăvorâtă,
Căci mama tot mai iese şi se uită;
Atâta dor i-a mai rămas pe lume,
Feciorii să-i mai strige iar pe nume.

Moşneagul iese-n cale şi-o întreabă:
"Vine? La anul, cred! Acu-i la treabă,
La noi în ţară-i multă sărăcie.
Ştiu ei - că de-or veni, la ce să vie?!"

Spuneţi-mi, n-aţi văzut cumva o ţară
Cântată de poeţi odinioară,
Cu ochi de cer şi plină de verdeaţă?
Am fost şi-am căutat-o şi la piaţă.

Acolo nu era, de bună seamă,
Că prea o înjurau români de mamă;
Harbuzul, pătrunjelul, biata prună,
Erau culese parcă de pe Lună!

Chiar, voi nu aţi văzut pe jos o ţară,
Călcată în picioare şi murdară?
Ce-aveţi cu ea? Nimica nu vă cere,
Eu o declar singura mea avere!





DACA IUBITI ROMANIA ,TRIMITETI MAI DEPARTE .



NEWS ALERT - Servicile Secrete avertizează asupra unor incăierări violente


Conform unor surse din Serviciile Secrete, într-un raport confidenţial, pus vineri dimineaţă pe masa interimarului de la Cotroceni, Crin Antonescu, SRI atrage atenţia asupra faptului că, în săptămîna premergătoare Referendumului, organizaţiile judeţene ale PDL pregătesc ample mitinguri şi demonstraţii împotriva suspendării lui Traian Băsescu, care ar putea degenera în adunări cu caracter violent.

PDL pune la cale o amplă manifestare în Piaţa Universităţii, chiar în perioada desfăşurării Referendumului, iar dacă rezultatul nu va fi favorabil lui Traian Băsescu, se va încerca o reeditare a fenomenului din anii ’90. Experţii SRI menţionează în raport că, fiind gata să invoce fraudarea masivă a Referendumului, Traian Băsescu va avea posibilitatea de a refuza să predea Puterea, încercînd, prin forţă, să anuleze un rezultat defavorabil. În zilele următoare vor fi pregătiţi intens pentru acest pas toţi activiştii şi agitatorii pro-Băsescu, precum şi maşina lor de propagandă. Aşa-zişii lideri ai PDL, precum Monica Macovei, Cristian Preda ş.a., cu oarecare trecere în mediile europene, vor recita partitura fraudei electorale. Nu în ultimul rînd, SRI avertizează că mişcarea va fi susţinută la nivel declarativ şi de „intelectualitatea” pro-băsistă, în frunte cu Patapievici, Liiceanu şi ceilalţi.
http://www.ziartricolorul.ro/2121/news-alert--servicile-secrete-avertizeaza-asupra-unor-incaierari-violente.html

marți, 17 iulie 2012



poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

16.7.12

Solutia: Mai intai, defineste interesul national!





Cum de am ajuns aici?

Ca romani, in timpul lui Ceausescu, eram tinuti ca ciupercile, la intuneric si hraniti cu rahat. Discut aici metaforic, desi cei mai multi eram literalmente ca ciupercile. Trebuia in fiecare seara sa dam fuga pe unde scurte sa ni se mai spuna cat de rau o duceam noi si cat de bine o duceau vesticii, cat de neagra era viata noastra si cat de alba era viata lor. Cei de la Europa Libera faceau mai mult de jumate din treaba. Restul era facut de elitele noastre care, ca in toate timpurile, se impuneau prin cat de neputinciosi, intelectual si altfel, eram noi si ce grozavi erau ei.

Una peste alta, in 1989, la schimbarea macazului de catre elitele in uniforma, noi romanii aveam un foarte dezvoltat complex de inferioritate fata de occident, ca deh, ei le aveau pe toate, noi nu aveam nimic, material si spiritual vorbind. Din 1990 incoace, ne-am apucat de occidentalizare, doar-doar ne umpleam si noi de toate. Am tot aplicat formele fara fond, fara a tine seama de ce aveam deja, fara a intelege de ce vestul era unde era. Am infulecat modele si sfaturi, pe faramiturile ce ne veneau cu conditia de a arunca tot ce exista peste bord. Ne astepta, in gandul nostru, doar asa ni se spusese decenii la rand, occidentul indestulat cu bunuri si dreptate.

Antropologii documentasera deja un fenomen similar complexului nostru, acela la intersectia societatii puternic tehnologizate cu o societate pre-industriala, si l-au numit cargo cult, cultul cargoului. De exemplu, dupa ce americanii si japonezii construisera baze militare pe insule din Pacific, localnicii acestor insule au incercat sa extinda afluxul material dupa Pacea din 1945 prin dezvoltarea si practica de ritualuri. Aceste ritualuri imitau comportamentul celor avansati material si tehnic mergandu-se pana la construirea de machete de radiouri si piste improvizate de aterizare pentru avioane.

Ceremonial cross of John Frum cargo cult, Tanna island, New Hebrides (now Vanuatu), 1967



Dupa 22 de ani putem spune fara ezitare ca tot ce am facut pentru a ne apropia de occident a fost un lung exercitiu ritualistic, n-avem nici bunastarea materiala, nici decorul institutional democratic ale vestului. Avem doar saracire si practici care mimeaza pe cele ale vestului. Nu suntem decat cel mult nominal in UE, desi viata zilnica e mai degraba aceea a colonizatilor. Romanii au devenit practicantii cultului cargo, bunastarea n-o sa fie.


Ce-i de facut?

Romania a mai trecut in istoria recenta printr-un asemenea moment. Este vorba de injugarea Romaniei la doctrina sovieto-comunista si satisfacerea obiectivelor sovietice in Romania in termeni de resurse naturale si agricultura. Solutia atunci putea fi conceputa numai in termenii socialismului. Era o chestiune de geo-politica pe care fiecare tara din lagarul socialist a rezolvat-o cum a putut.

In Romania s-a intamplat prin lepadarea jugului sovietic de catre o elita patriotica si nationala care a putut defini un interes national. Elita politica romaneasca a urmarit interesul national prin hatisurile politicii mondiale ale celei de-a doua jumatati a secolului XX, cu nimic mai prejoase celor din timpurile noastre. Asta (si numai asta) s-ar putea face si astazi!

Daca un electrician feroviar in persoana lui Dej a reusit sa ne desprinda din inclestarea planificata de catre 'fratii' socialisti, definind interesul national al timpului in termeni de industrializare si in pofida destinului eminamente agricol prevazut de 'fratii' nostri, cu siguranta trebuie ca exista un Dej al timpului nostru care sa porneasca dela definirea interesului national si urmarirea programatica a acestuia, indiferent de ce ne-a fost harazit inca odata. Desigur, conditiile s-au schimabt, jocul se face dupa alte reguli, comesenii sunt si ei schimbati. Doar planurile altora pentru noi au ramas aceleasi, agricultura si resurse naturale. Numai ca pentru a face agricultura in Romania e nevoie de o populatie mai mica, pentru a numai extrage resursele naturale e nevoie de o populatie needucata, confuza si indatorata.


In termeni concreti

Basescu si 'telectualii GDS & ICR nu sunt decat marii oficianti/preoti ai cultului cargo din Romania. Cat timp acestia ne polueaza optiunile nu vom putea defini interesul national. Sa incepem prin a-i ignora.

Desi ramanem atasati occidentului, trebuie sa evaluam experienta ultimilor 22 de ani si sa vedem exact ce ni se potriveste, de ce avem nevoie (resurse, institutiii, ideologii etc.). In alte cuvinte, nu putem continua pe drumul impus de altii, fara sa vedem ce se potriveste stadiului la care suntem, aspiratiilor nationale si capacitatii noastre creative si de munca. In felul acesta se defineste interesul national.

Efectul definirii interesului national este acela de a coordona eforturile celor mai multi intr-o directie constructiva, in care individul si societatea se indreapta catre mai bine. Trebuie ca au fost lupte interne si in PMR-ul lui Dej, insa linia de netrecut era aceea a de-rusificarii si industrializarii Romaniei.

Romania va ajunge mai repede la o asemenea destinatie daca va folosi talentul si experienta romanilor de pretutindeni.

Interesting Books, Articles and Websites about Binoculars

Serviciile secrete si activitatea vizibila




>Serviciile secrete, loviturile de stat şi atentatele
>>
>>de Valentin Manoliu
>>Dizidentul sovietic Vladimir Bukovski afirma în anul 1990 că: „Niciodată rolul KGB-ului în interiorul ţării [URSS] şi în străinătate nu a fost atât de important.
>>Serviciile secrete sovietice sunt printre cele care au vegheat la răsturnarea lui Ceauşescu în România, au lansat „revoluţia de catifea“ în Cehoslovacia, au luat măsuri pentru răsturnarea lui Erich Honecker în Germania Răsăriteană, producând îndeosebi circumstanţele favorabile distrugerii zidului Berlinului.“ (L'Empire du moindre mal, Libre Journal, Paris, no. 1, sept-oct, 1990, p.30).
>>Loviturile de stat din toate ţările foste comuniste din blocul sovietic au fost puse la cale încă din 1984, de Andropov şi KGB
>>(Directoratul nr. 1 - PGU) şi aveau un scop strategic,care a fost definit de contele Alexandre de Maranches (fostul şef al SDECE-ului, serviciul de informaţii externe francez), citându-l pe unul dintre apropiaţii lui Gorbaciov, Gheorghi Arbatov:
>>„U.R.S.S. va face cel mai rău lucru cu putinţă: vă va lipsi de duşmanul vostru.“ (Le Figaro, Paris, 10 ianuarie 1990) Alfel spus, Rusia sovietică bolşevică nu va mai fi aliatul lor din umbră, ci aliatul lor pe faţăla noua împărţire a lumii.
>>Jean-François Deniau, membru al Consiliului Europei, expune mai limpede această strategie sovietică, ce a fost iniţiată de Andropov şi pusă în practică de Gorbaciov,precizând că:
>>„Uniunea Sovietică îşi propusese drept scop acela de a pleca  pentru a rămâne“
>>(„Les marches lointaines de l'Empire: partir pour rester“, în Jean Marie Benoist, Après Gorbatchev, Paris, 1990, p.137).
>>Lev Nevrozov explică acest plan în „The Kremlin and the Western Politico-Cultural Establishment“, Midstream, pag. 1, în care scrie:
>>„În partida de şah pentru dominaţia mondială, Kremlinul şi-a sacrificat stăpânirea Europei de Est, efectuând un schimb de piese, pentru a-şi asigura o mai bună penetrare a economiei şi tehnologiei Europei Occidentale.“
>>De fapt, acesta este chiar planul de restructurare (perestroika în stilul lui Gorbaciov) care face parte din conspiraţia mondializării, prin care cetăţenii sovietici-ruşi îmbătrâniţi sunt înlocuiţi cu alţi cetăţeni sovietici-ruşi mai tineri.
>>Aceştia sunt aduşi la studii gratuite în toate ţările foste comuniste din sfera de influenţă sovietică, iar după terminarea studiilor sunt infiltraţi prin susţinere francmasonică în toate instituţiile acestor stateşi de aici controlează industria, agricultura şi comerţul. Ei susţin din aceste posturi cheie interesele  Moscovei şi ale aliaţilor şi nu pe ale popoarelor respective, în vreme ce
>oamenilor le sunt confiscate casele, terenurile şi pădurile de către agenţii sovietici-ruşi şi internaţionali- altfel spus de către francmasonii mondialişti - care au participat la conspiraţia internaţională din anul 1989.
>Un alt aspect este acela că URSS avea o tehnologie depăşită, în acea perioadă, faţă de Occident şi Statele Unite. De exemplu în ceea ce priveşte industria de calculatoare, URSS era depăşită din toate punctele de vedere. Aşa încât se poate spune că industria de calculatoare este cea care a impus participarea URSS la noua împărţire a lumii.
>                                              „RESTRUCTURAREA“ COMUNISMULUI GERMAN
>
>La 21 noiembrie 1990, în Germania, Erik Honecker, stăpânul STASI (serviciile secrete est-germane), dezvăluia într un interviu acordat ziarului Berliner Wochenpost, că:  „Destituirea mea ca şef al partidului şi al statului este rezultatul unei manevre de anvergură, ai cărei instigatori continuă să rămână în umbră.Cei care astăzi se laudă cu această acţiune nu sunt altceva decât plevuşca. Ne aflăm în prezenţa unor schimbări extrem de importante, care nu au apărut de la o zi la alta, ci au fost planificate de multă vreme, la scară europeană şi chiar mondială.“
>Evenimentele de după anul 1990 au confirmat această conspiraţie masonicăinternaţională: a se vedea în această direcţie eliminarea lui Mobutu Seseseko în Africa şi a lui Suharto în Asia, precum şi declanşarea războiului din Yugoslavia din 1991.
>Există şi alte evenimente care indică un proces continuu la scară mondială, de exemplu războaiele din Afganistan, Irak şi Cecenia, sau transformările care au loc în Georgia şi în toate ţările Baltice.
>Au urmat apoi tratativele dintre Mihail Gorbaciov (preşedintele URSS) şi Helmut Kohl (cancelarul vest-german), privind condiţiile reunificării Germaniei, care s-au materializat prin pactul Kohl-Gorbaciov de la Geneva, din septembrie 1990,unde s-au stabilit şi noile sfere de influenţădin Europa de Est şi Balcanică.
>Gyula Horn, pe atunci ministru de externe al Ungariei – şi membru al serviciului secret maghiar AVO– a deschis graniţa pentru miile de refugiaţi est germani aflaţi la frontiera cu Austria, iar Zidul Berlinului a căzut în urma unui aşa-zis „accident“, care de fapt a fost planificatcu grijă dinainte.
>Realitatea este că la mijiocul anilor 1980, KGB-ul a creat la Berlin o unitate de rezistenţă ultasecretă, codificată Luci (Fulgerul), care acţiona independent de sediul est-german al KGB-ului, de la Kalhorst, care nu avea contact cu STASI. Existenţa acestei unităţi de rezistenţă ultrasecretă nu era cunoscută decât de membrii Diviziei a 4-a a KGB-ului şi de câţiva dintre membrii statului său major de la Moscova, printre care generalul Anatoli Novikov. Misiunea grupului Luci era  „restructurarea peisajului politic est-german, conform strategiei Kremlinului, ca pregătire în vederea reunificării Germaniei“(Raif Georg Reuth, Andrea Bonte, „Das Komplott“, München, 1993, p. 210).
>Grupul Luci a organizat manifestaţii de stradă - unele însumând câte 100.000 de oameni - cu caracter anticomunist şi chiar antisovietic, aceste acţiuni anticomuniste şi antisovietice având de fapt ca scop eliminarea din viaţa politică a liderului interimar Hans Modrow. Demolarea Zidului Berlinului a fost o altă sarcină a grupului Luci, în cadrul modelării peisajului est-german în vederea reunificării Germaniei.
>                  „REVOLUŢIA PAŞNICĂ“ DIN CEHOSLOVACIA
>
>De asemeni, preşedintele ceh Vaclav Havel afirmă că „revoluţia de catifea“ de la Praga, din 17 noiembrie 1989, a fost declanşată de KGB pentru abolirea regimului comunist condus de brejnevistul Gustav Husak.
>Generalul Viktor Gruşko, adjunctul lui Vladimir Kriucikov - preşedintele KGB-ului, a sosit în ajunul revoluţiei la Praga, împreună cu un grup de visautniki, ofiţeri spetznaz (seviciu secret rus de operaţiuni speciale), care acţionează de regulă în civil.
>Generalul Gruşko, generalul Teslenko (însărcinatul la Praga al KGB-ului) şi cehul Alois Lorenc (şeful STB, Securitatea Cehoslovacă, care vizitase anterior Moscova) au condus întreaga desfăşurare a „revoluţiei de catifea“ dintr-un apartament conspirativ din Praga.
>Evenimentele de la Praga au fost provocate de locotenentul STB Ruzicka,cel care a transformat, cu ajutorul ofiţerilor spetznaz, manifestaţia de comemorare a unei victime a miliţienilor praghezi într-una de protest.
>Ofiţerii spetznaz, sosiţi la aeroportul Ruzine, s-au împrăştiat în toată Praga, conform unui plan stabilit dinainte, menţinând permanent legătura cu Moscova, prin intermediul gen. Gruşko, privitor la mersul revoluţiei cehe.
>Corespondenţii străini au sesizat un fenomen straniu: „Miliţienii praghezi, care s-au manifestat iniţial extrem de violent faţă de manifestanţi, au dispărut apoi pur şi simplu, lăsând bulevardele în mâna manifestanţilor.“
>Violenţa iniţială neobişnuită manifestată de miliţia pragheză împotriva protestatarilor a avut un caracter provocator deliberat,după care miliţienii au dispărut. În noaptea aceleiaşi zile de 17 noiembrie 1989, gen. Gruşko şi ofiţerii spetznaz au părăsit Praga, la fel de discret precum apăruseră. Revoluţia de catifea se încheiase.
>
>„REVOLUŢIA“ ROMÂNĂ
>Acelaşi lucru s-a petrecut şi în dimineaţa de 22 decembrie 1989 la Bucureşti, când armata a dispărut instantaneu.Cum spunea un participant la lovitura de stat: „Armata a intrat în pământ.“
>Sediile instituţiilor de stat au fost lăsate, temporar, în mâna manifestanţilor.
>În realitate, din dispoziţia lui Victor Atanasie Stănculescu şi până la noi ordine, unităţile speciale ale Securităţii se retrăseseră în tunelurile şi galeriile subterane ale Bucureştiului, iar unităţile motorizate în cazărmi.
>După cum afirmă Igor Toporovski, unul dintre colaboratorii apropiaţi ai lui Gorbaciov,
>„Iliescu avea în vremea aceea legături destul de strânse cu PCUS şi era desemnat drept candidatul cel mai potrivit pentru a-l înlocui pe Ceauşescu.“
>Şi tot el adaugă:
>„Pentru a începe operaţiunea propriu-zisă, noi am alesmomentul când Ceauşescu se afla la Teheran, deoarece altminteri acţiunea ar fi prezentat dificultăţi.“
>Mark Almond, profesor de istorie modernă la Oxford University, în cartea „Gorbacev and the Est-European Revolutions“ (Gorbaciov şi revoluţiile est-europene), publicată la Londra în 1990, spune că:
>„Moscova şi KGB-ul sunt cele care au armat pistolul cu care s-a dat startul transformărilor din Europa răsăriteană şi centrală, iar aceste transformări s-au săvârşit cu cea mai mare uşurinţă, deoarece a fost suficient să fie activate structurile [securităţii sovietice-ruse] care existau deja.“
>
>ATACUL CRIMINAL ÎMPOTRIVA IRAKULUI
>În ceea ce priveşte atentatul din 11 septembrie 2001împotriva statului şi poporului american, acesta a fost în realitate  un auto-atentat organizat de către CIA, pentru ca Statele Unite să  aibă un pretext pentru a ataca Irakulşi a intra cu forţa în posesia petrolului irakian.
>Petrolul este necesarpentru asigurarea consumului de energie al Statelor Unite şi pentru dezvoltarea programelor militare şi spaţiale,în vederea manipulării şi controlului de către FRANCMASONERIE a tuturor fiinţelor umane de pe suprafaţa globului. Astfel, după 11 septembrie 2001, americanii au ajuns să aibă baze militare chiar şi în Rusia.
>Atacul SUA împotriva Irakului a fost plănuit cu mult timp înainte, lucru precizat de agentul William Cooper din cadrul serviciului de informaţii al marinei americane, Naval Intelligence of Navy, în cartea „Behold a Pale Horse“.
>
>În această carte, el dezvăluie documente ale unui plan de operaţiuni împotriva ţărilor arabe, care preconiza folosirea trucului lui Roosvelt cu Pearl Harbour sau al lui Churchill cu oraşul Coventry(din al doilea război mondial), amândoi cunoscând ziua şi ora atacului japonez, respectiv german. Din aceste documente reiese că într-unul dintre marile oraşe ale Statelor Unite urma să fie declanşată o explozie puternică, un auto atentat care să fie pus pe seama fundamentaliştilor iranieni, irakieni sau libienişi să constituie un pretext pentru dezlănţuirea unui război de coaliţie,care să primească girul Consiliului de Securitate şi al ONU.
>Blocurile-turn gemene ale lui World Trade Center au fost, în realitate, demolateprin implozie cu dinamită, plasată de experţii CIA în punctele cheie ale structurii clădirilor, iar Pentagonul a fost lovit de un avion uşordoar într-o aripă dezafectată,aflată în curs de reamenajare, care nu  adăpostea personal, birouri şi calculatoare.
>Ambele acţiuni au fost puse la cale de CIA în cârdăşie cu preşedintele mason George Bush.
>În aprilie 2005, USAF (US Air Force, Forţele Aeriene ale SUA) a lansat un microsatelit XSS-11, care are capacitatea de a bruia sateliţii de recunoaştere şi comunicaţii ai altor naţiuni.
>În prezent, Statele Unite dispun de un program militar spaţial, numit „Rods from God“(într-o traducere aproximativă Urgia lui Dumnezeu, „rod“ însemnând, la propriu, bâtă, ciomag), care urmăreşte lansarea, de la limita dintre spaţiul cosmic şi atmosferă, a unor cilindri din tungsten, titaniu sau uraniu, care să distrugă ţinte la sol, lovindu-le cu o viteză de 11.600 de km/h, impactul având forţa unei mini bombe atomice.
>De asemenea, se află în stadiu de experiment folosirea unor sateliţi care pot lovi cu raze laserbazele sau rachetele inamice.
>Aici trebuie subliniat faptul că Statele Unite au un consum imens de petrolşi că, fără petrolul din Afganistan şi Irak, puterea lor va ajunge în doi, trei ani să se destrame. În curând, SUA nu vor mai avea mercenari, aliaţi şi petrol şi s-ar putea să plece din toate ţările planetei cu coada între picioare, odată cu aliaţii lor ruşi, deoarece s-a văzut cine sunt americanii şi aliaţii lor. Consiliul de Securitate şi ONU, care sprijină acţiunileimperialiste ale americanilor şi ale aliaţilor împotriva fiinţei umane, se vor destrăma de la sine.
>ONU, Organizaţia Naţiunilor Unite, este o organizaţie mafiotă, teroristăşi imperialistă FRANCMASONICĂ în care corupţia este un sport general şi planetar.
>Trebuie menţionat faptul că America a intrat deja în faza de distrugere şi destrămareprin vânzările de arme de mare calibru. Aceste vânzări de armament greu au fost aprobate de fratele lui Bush, SUA fiind conduse după bunul plac al acestei familii de mafioţi.
>Mai mult, în 2004, secretarul de stat american Colin Powell, un alt mincinos ordinar şi criminal internaţional, a recunoscut că: „O serie de dovezi-cheie prezentate ca argument pentru intervenţia militară americană în Irak sunt false.“
>Colin Powell a mai afirmat ulterior că: „Cea mai importantă parte a prezentării sale din februarie 2003, făcută în cadrul Consiliului de Securitate al ONU, potrivit căreia Irakul ar fi avut laboratoare mobile pentru fabricarea armelor biologice, s-a bazat pe declaraţii false.“
>Americanii au invadat rapid Irakul sperând să mai găsească armamentul chimic şi bacteriologic livrat tot de ei irakienilor în timpul războiului dintre Irak şi Iran, şi să producă astfel dovada incriminatoare că Saddam dispunea de arme de distrugere în masă.
>Acum, după trei ani de zile de distrugere a Irakului şi de terorizare şi masacrare a populaţiei civile,americanii şi aliaţii recunosc cu criminală seninătate că nu au avut în realitate nici o dovadă că Irakul ar fi dispus de arme de distrugere în masă.
>TERORISM ŞI ATENTATE
>În ceea ce priveşte atentatele, acestea sunt o malefică invenţie a sovieticilor-ruşi din perioada celui de-al doilea război mondial şi erau comise de partizani ruşi, care ucideau numeroşi copii şi cetăţeni sovietici, dând apoi, cu perfidie, vina pe germani,pentru ca astfel să atragă compasiunea opiniei publice internaţionale şi să primească sprijin de la statele occidentale - hrană şi, mai ales,  armament - dar şi pentru a atrage aliaţi împotriva Germaniei.
>ORGANIZAŢIA PENTRU ELIBERAREA PALESTINEI
>
>În Palestina lui Yasser Arafat, KGB-ul sovietic-rus a impusca serviciul de securitate palestinian să aibă o structură dublă, respectiv Organizaţia pentru Eliberarea Palestinei şi Hamas.
>După cum afirmă Christopher Story, analist american în domeniul serviciilor secrete: „Hamas şi unităţile sale sunt şi au fost dintotdeauna o componentă operaţională aflată sub umbrela organizaţiei cunoscută sub numele de Organizaţia pentru Eliberarea Palestinei.“
>La mijlocul secolului al XIX-lea, anarhiştii ruşi- care în realitate erau membri ai unor grupuri masonicece urmăreau înlăturarea ţarului şi preluarea puterii - au teoretizat dubla structurare, politică şi teroristă, a unei grupări subversive.
>La „suprafaţă“ se află Organizaţia, o grupare care are un rol politic, respinge formal violenţa şi practică discursul ideologizat,în vreme ce la „subsol“ se află Infernul, grupul militar secret al grupării, care este însărcinat cu asasinate, răpiri, jefuirea băncilor, traficul de arme, de droguri şi altele.
>Începând din perioada Internaţionalelor, toate partidele comuniste din întreaga lume, - care sunt susţinute de Moscova - au avut această dublă structură în lupta clandestină pentru acapararea puterii.Grupările teroriste contemporane, precum Brigăzile Roşii, Potere Operaio, Septembrie Negru, Sendero Luminoso etc. au procedat la fel.
>Renumitul analist Steven Emerson subliniază, într-un articol apărut în Wall Street Journal, că: „Forţele de securitate ale lui Arafat, sub pretextul cooperării pe linie de securitate în regiunile ocupate, au ucis, torturat, răpit şi terorizat mii de palestinieni.“
>Ca o paranteză, Yasser Arafat, cu ocazia participării la Forumul „Crans Montana“ din aprilie 1994, forum sponsorizat de Zaher Iskandarani şi Kamel El Kader, la care a participat şi Ion Iliescu, şi-a amintit cu nostalgie de anii de studenţie, de serile moscovite şi de Ion Iliescu, colegul său de studenţie: „Am fost colegi la Moscova[n.a. este vorba despre studiile la GRU - serviciul secret militar sovietic], numai că Iliescu, spre deosebire de mine, era şef mare.“
>                                                ÎNSCENĂRILE LUI PUTIN
>Omul de afaceri rus Boris Berezovski a afirmat într-o conferinţă de presă ţinută la Londra că:  „În spatele atentatelor care au făcut aproape 300 de morţi în Rusia, în august şi septembrie 1999, s-a aflat FSB [ex-KGB], iar Vladimir Putin ştia prea bine despre acest auto atentat.“
>Înscenarea auto-atentatului a avut, după Berezovski, un dublu scop: crearea unui pretext pentru atacarea Ceceniei şi creşterea popularităţii lui Putin:
>„Autorităţile ruse i-au acuzat mereu, fără a furniza probe, pe separatiştii ceceni de organizarea atentatelor care au dus la intervenţia armatei ruse în Cecenia. Cei din FSB erau de părere că Putin nu poate să acceadă la putere pe cale cinstită, democratică şi că o campanie teroristă, urmată de un război în Cecenia, ar crea contextul psihologic favorabil alegerilor.“
>Să luăm aminte că renumitul luptător cecen Dudaev a fost ucis în timp ce vorbea la telefonul mobil.
>Racheta care l-a ucis pe Dudaev a fost direcţionată cu precizie către locaţia acelui telefon, prin satelit.Operaţiunea a fost pusă la cale de ruşi şi americani, iar tehnologia folosită a fost americană.
>                              COLABORAREA TERORISTĂ SUA-URSS
>
>La vârful structurilor de conducere, infiltrate masonic, americanii şi ruşii au fost de fapt aliaţişi atunci când iranienii au arestat şi au capturat membrii ambasadei Statelor Unite din Teheran, în anul 1987.
>În realitate, americanii şi ruşii organizaseră o lovitură de statîmpotriva conducerii de la Teheran. Avionul care transporta militarii americani şi tehnica militarăpentru instalarea centrului de comandă în apropierea capitalei iraniene, Teheran, a fost dirijat de ruşii din staţia spaţială sovietică-rusă MIR.Avionul a aterizat cu bine. La scurt timp, şase elicoptere americane, burduşite cu militari americani, au pornit spre Iran. Destinaţia era avionul deja aterizat. Elicopterele americane, dirijate de ruşii de pe staţia spaţială MIR, s-au deplasat în timpul unei furtuni de nisip, pentru a nu fi detectate de radarele armatei iraniene.
>La aterizare, un elicopter a lovit avionul şi amândouă navele au explodat şi au luat foc.
>Zgomotul produs de explozia avionului şi a elicopterului, care erau pline amândouă cu muniţie şi armament, precum şi  incendiul produs chiar în apropierea oraşului Teheran, au atras trupele militare iraniene, care i-au arestat pe toţi atentatorii rămaşi în viaţă.
>La nivelele inferioare ale serviciilor de informaţii ale armatei americane şi ruse au existat, totuşi, şi unele neînţelegeri.
>Vom aminti aici faptul că submarinul nuclear american Scorpion a fost torpilat de submarinele sovietice, pentru că se apropia prea mult de acestea. Cei de pe Scorpion au fost atenţionaţi de ruşi să înceteze aceste acţiuni provocatoare, dar ei nu s-au oprit şi atunci ruşii l-au torpilat. La nivelul superior al serviciilor de informaţii şi al conducerii politice a americanilor şi ruşilor s-a muşamalizat acest incident, pentru a nu se crea o psihoză anti-sovietică, deoarece în toate instituţiile statului american sunt infiltraţi, cu cunoştinţa superiorilor şi pe filieră masonică, agenţi ruşi.
>Un agent sovietic, Aleksei Voronin, redactor la agenţia de presă rusă Novosti din Bucureşti, a afirmat, referitor la incidentul pomenit mai sus, că: „Americanii s-au jucat în fundul gol pe lângă... organul erect.“
>Acest articol este un fragment din cartea Dezvăluiri uluitoare despre modul în care este afectată România de gigantica conspiraţie internaţională a Noii Ordini Mondiale
>

luni, 16 iulie 2012



„ D E U T S C H L A N D   Ü B E R   A L L E S ”

Tare scriitura! În opinia mea, o parte din caracterizare este, din păcate, și corectă. A surprins destul de precis esența, fibra noastră națională, alterată grav în prezent (numai dacă, pe ici, pe colo, situația n-o fi fost întotdeauna la fel). Contextul în care „demascarea” apare pe piață este în mod evident subsecvent poziției germane față de debarcarea domnului Președinte, zis, pare-se, și J.O. Se pare că „operațiunea” cu pricina nu convine teutonilor (și nu numai) din pricini diverse.
În text, se face referire la „servicii” - care presupun că au și elaborat, de fapt, îndemnul atît de dur și anti-românesc de față. Cred că avem de a face cu fini cunoscători ai realităților, „miturilor” naționale, ba chiar și ai jargonului specific. Acum, însă, putem și noi întreba: „Chiar nu aveți servicii?” Adică, nimeni în Europa liberă nu a aflat că Băsescu este cea mai mare belea posibilă pe capul României, un individ pentru care Constituția și legile – de care se agață acum ca înecatul - sînt simple glumițe? Chiar nu se știe în orașul cu nume de varză că porcoaie de bani europeni s-au „volatilizat” în România „doamnei” Udrea & Co. PDL-UNPR-UDMR SRL cu viteză uniform accelarată? Și că toate „calitățile” ce ne sînt puse în cîrcă s-au amplificat pe fondul declinului economic planificat, al sărăcirii populației, al disperării unui popor răbdător, dar cu potențialul arhetipal de rezistență la frustrare pe cale de epuizare. 
Acestea, însă, precum și politica de cedare și îndatorare a lui Băsescu au convenit, nu majorității românilor, desigur. Sub stăpînirea sa discreționară, România și-a asumat și mai dihai rolul de colonie, de marcă la capăt de drum și margine de lume civilizată. Practic, România, avîndu-l drept catalizator al proceselor distructive pe Președintele său, a fost devalizată aproape complet, așa încît „poporul defect în proporție de 85 – 90 %” (cu tot cu sugarii, lăuzele și șoimii patriei aferenți), chiar și dacă ar vrea nu mai are ce să fure. S-a cam ușchit totul.  
Jaful adevărat nu se face, însă, la nivelul amărîtului de „învățator, asistent medical, doctor, profesor, instalator, zugrav, mecanic auto, polițist, avocat, judecător, procuror, vînzător, lucrător la salubritate” așa cum sugerează tipul. Parte din aceștia „ciupește” cîte ceva, dar pentru simpla subzistență, fapt care nu scuză nici măcar acest tip de manifestări. Le justifică, totuși, într-o oarecare măsură din perspectiva unei societăți paupere de atîta timp că oamenii nici nu mai știu cînd au trăit normal ultima oară. Iar Totenkopf al nostru nu ar trebui să uite că toată Europa și-a dat mîinile ca să ne aplice „soluția finală” economică pe timpul haiduciei privatizărilor din România ultimului deceniu al secolului trecut.
„Buba” mare este la nivelul clasei politicienilor care sînt „hoți, spăgari, chiulangii, mincinoși”, dar nu neapărat fiindcă sînt români, ci doar că mediul intern le-a permis să-și articuleze un sistem, sublimat în epoca Băsescu, bazat pe complicități transversale, tolerate în societatea noastră – „a furat, maică, da’ a și făcut ceva pentru sat...”. Totul pe seama unui popor sleit de resursele primare de subzistență, mult prea blînd cu hoția, debusolat de politicieni, scîrbit de minciună în așa măsură încît lehamitea seamănă de acum a prostie la scară de mase. Doar pe un asemenea fond este posibilă atașarea de etichete care transferă la nivel de mental colectiv ceea ce caracterizează, în fapt, apucăturile unei minorități rapace și agresive.
Aș îndrăzni să afirm că modelul de „dezvoltare” a instituțiilor statului de „drept” și comportamentele  clasei politice din țara noastră nu s-au structurat în absența unor strălucite exemple europene și internaționale. Altfel spus, dacă ai noștri au văzut că la alții se poate, hop și ei. În aceeași măsură, odată intrați noi în UE, probabil că s-a considerat că am trecut automat și examenele privind funcționarea vieții parlamentare, a instituției prezidențiale, pluripartidismul, separația puterilor în stat și altele, transferate în categoria „opționale” și „facultative”. Greșit! După dezmorțirea inițială, a venit taifunul Pe-de-leea și a măturat totul...
Personal, am sperat din partea UE să ne ajute mai eficace să ținem de reguli, avînd în vedere recunoscuta noastră apetență față de soluțiile de compromis, de tipul „las’ că merge și așa”. Am așteptat mai multă îndrumare, necesară pentru o țară cu instituții democratice fragile, sprijin, dar și reacții ferme în caz de derapaje. Nu s-a concretizat nimic din toate acestea, excepînd monitorizările pe Justiție, cu rezultatele palide cunoscute. Domeniu în care se și produc tot felul de minunății. Probabil că dacă s-ar fi exercitat influențe am fi considerat că este vorba de amestec în treburile interne. Ceea ce nu s-ar fi privit cu ochi buni de români, deși utilitatea pe termen lung ar fi fost evidentă.
În mod cert, nici ignorarea totală a situației din România de către UE nu este o soluție. Închisul ochilor la prăbușirea democrației în timpul guvernării Băsescu, ignorarea semnalelor publice privind datul iamei la greu în banii europeni, abuzurile de drept clare ca lumina zilei etc., urmate tocmai acum de reacțiile germane în favoarea Suspendatului seamănă leit a complicitate între șefii de clanuri mafiote. Adică, „bă, io vă las să faceți ce vă taie capul cu poporul vostru de rîme, ’patriot și naționalist mioritic’, atîta vreme cît nu ne deranjați și ne dați tainul din ce vă iese”. Altfel spus, tăcerea de pînă acum, cel puțin din partea nemților, nu se explică decît dacă există o platformă de interese pe care hoții noștri se întîlnesc cu bandiții lor.   
Autorul materialului afirmă, și dau tot citatul, să nu fiu mai apoi acuzat de plagiat:Românul îi urăște pe politicienii care îi cer să fie muncitor și cinstit, îl controlează măcar pentru a reduce întrucîtva evaziunea fiscală, îi iau "drepturile" necuvenite etc., dar îl iubește pe ăla care îl fură cu nerușinare, dar îl lasă și pe el să fure cît vrea. Și "ÎI DĂ". Oh, ce magică, scurtă și esențială expresie! Esența socialismului, comunismului și românismului! Poporul va sprijini cu entuziasm orice lovitură de stat, dacă ea îi garantează întoarcerea la vremurile de aur ale comunismului”.
Avem tare majore ca popor, și trebuie să ni le recunoaștem, dar generalizarea efectuată mai sus nu rezistă unei analize atente. Persoana care a însăilat ideile respective face confuzii voite și vîră în aceeași oală românii cu frica lui Dumnezeu, majoritari, cu acei puțini care au potlogăriile ca rațiune de a fi. Apariția și proliferarea ultimei categorii este în legătură directă cu destrăbălarea din politică și cu semnalele tragice date de conducerea țării în timpul regimului unipersonal Băsescu. În acest interval - veritabil hiatus istoric -, s-au atins cote de neimaginat ale sfidării poporului român și desfrîului statal, țara a fost aservită camarilei pedeliste și lotrii au coborît din codru direct în cabinetele ministeriale.
Dar, oare, regimul Băsescu este văzut din afară ca fiind „cuibarul” politicienilor neprihăniți care a cerut românilor să fie „muncitori și cinstiți”? Sau, din contră, dă impresia că i-ar grupa pe cei care lasă românii „să fure cît vrea”? Răspunsul este, în opinia mea, că românilor li s-a cerut să nu fure tocmai pentru ca numai puii regimului să poată prădui netulburați cît vor ei. De fapt, nici nu a mai fost loc în țară pentru alți hoți și cred că nu este român de bună credință care să n-o știe.
Așa încît, amestecul de roluri ce s-a indus profită autorului german pentru a demonstra că românii sînt o specie inferioară care încurajează „derapajele  antidemocratice, mafiote, sectare”, și, atenție, sînt gata să susțină „orice lovitură de stat, dacă ea îi garantează întoarcerea la vremurile de aur ale comunismului”. Vremurile de aur ale comunismului le-o fi trăit „übermensch”-ul ăsta mititel ce ne pune în genunchi și pe coji la colțul Europei, în Germania de Est, iar nu poporul român care a trăit sub comunism fără prea multă tragere de inimă, doar că n-a avut încotro.
Dacă, repet, Kraut a rostit unele adevăruri, aici îmi pare că dă în arătură. Și, uite așa, descoperim că esența articolului este, de fapt, reluarea, asumarea și difuzarea temei „loviturii de stat”, atît de dragă poporului pedelizat pînă la idiotizare, căruia i se face un cadou minunat de către năimitul nostru nemțălău. La acest enunț cheie se rezumă, așadar, întregul mesaj. Amenințător, de excludere și apartheid, care musai trebuie să facă valuri europene și să nască un torent de furie și îngrijorare față de situația din România, dar și compasiune pentru cei 2-3 milioane de „români care merită apelativul de "europeni". Și, mai cu seamă, simpatie pentru Omul Băsescu, atît de greu încercat de dușmanii „democrației”, adică de cei care s-au trezit la realitate și nu-l mai suportă.   
Vă miră, cumva, registrul tematic abordat, conținutul efectiv al materialului și tonul de Lagerkapo al individului? Pe mine nu, deoarece ăștia încă se nasc chelăcăind „drang nach osten” în acorduri din Simfonia Destinului. El și ai lui nu mai au probabil destul „lebensraum” și le-ar prinde bine să se mai elibereze din tarla. Înainte să ne dea afară din Europa pe noi, cei mai vechi locuitori ai continentului, să mai numere o dată moscheile din Vaterland, că de cînd a scris chestia asta or fi mai apărut cîteva.         
Nu sîntem noi cei mai buni, dar nici cei mai răi dintre europeni, doar ceva mai necăjiți și, de aceea, sîntem speriați și nu ne mai găsim ritmul. Nu mai avem repere morale și nici exemple personale care să ne ghideze, dar poate-poate, va reveni Soarele și pe strada noastră și se vor mai ridica și români demni, care să nu stea numai în patru labe în fața oricărui licurici de le pune mîna pe creștet și-i pupă pe frunte pînă le strîmbă felinarele. Așa cum au făcut tîrîtoarele ăstea de pînă acum.

Apropo! Dacă nici acum nu ieșim la vot, chiar că merităm să ne hăhăie marinelul în nas pentru vecie.

Colonel (r.) Daniel Barbu

P.S. Textul în limba germană și cel tradus în română sînt așa cum le-am primit și eu.


Hey Ihr Europäer!

Ihr wolltet doch Rumänen in die EU?
Na bitte. Jetzt habt Ihr was ihr wolltet.
Habt Ihr Deppen keine Geheimdienste? Wusstet Ihr nicht dass dieses Volk immer noch im kommunistischem Paradies verankert ist?
Natürlich wusstet Ihr das nicht. Eure Geheimdienste sind ja mit den eigenen Problemen, äh, Pannen beschäftigt. So ist denen nicht aufgefallen das der gemeine Rumäne ein echter Nehmer ist?
So hat der durchschnittliche rumänische Arbeitnehmer, mit ein wenig vorgeheuchelter Aktivität, vom Staat immer einen sicheren Gehalt bekommen. Deshalb hat er immer gut gelebt. Da will er nun wieder hin.
Nach dem Motto: ”Ihr macht uns vor als würdet ihr uns bezahlen und wir machen Euch vor als würden wir arbeiten ...” meint er, “wenn alle klauen, warum soll ich es nicht auch tun?” sucht er seinen Platz im harten Alltag.
“Das wird schon” weicht dem “Passt schon” wenn man dem korrupten Beamten Geld in den Rachen schieben muss um zu überleben, aber im gleichen Atemzug fluchend nachdenkt, wie man selber am besten Schmiergelder kassieren kann.

Schließlich ist der Rumäne ein schlauer Bursche und bewältigt jede Situation im Leben nach dem Motto: klaue was das Zeug hält, aber lasse auch dem anderen noch was zum klauen!

Nicht die Politiker sind Schuld sondern das Volk. Die rumänischen Politiker sind meistens korrupte Diebe, geldgeile Lügner und faul weil sie Rumänen und nicht weil sie Politiker sind. Die Ironie ist groß, die Gewerkschaftsbosse (alles erwiesene Multimillionäre) mobilisieren den Rumänen auf seinem „Beutezug“ ein paar Mal im Jahr um auf die Straße zu gehen. Dann wird im Chor demonstriert und dabei skandiert: „Diebe! Diebe!“ Gemeint sind die Politiker, aber es wird übersehen das der Demonstrant in seinem Beruf auch alles klaut was nicht angeschweißt ist. Egal ob er als Lehrer, Arzt, Krankenschwester, Professor, Richter, Anwalt, Automechaniker, Installateur, Verkäufer oder Förster, es wird geklaut, es werden „Geschenke“ angenommen, die Waagen werden manipuliert, - Vitamin B. quer durch alle Berufe - das es eine Freude ist. Korruption bestimmt den Alltag. Man(n) flucht , zahlt aber brav: schließlich will man nicht das die Spritze weh tut, will das die Kinder ihr Abitur sicher schaffen,  das der Arzt einem nicht statt dem Blindarm einen Fuß absägt, das die Ersatzteile garantiert neu sind und nicht vorher schon in zwei drei Autos ihren Dienst getan haben, das die Wäsche im Krankenhaus endlich gewechselt wird, der Polizist die Radarmessung manipuliert usw. usw.

Der Rumäne hasst die Politiker weil sie mehr klauen als das Volk das sie regieren. Schließlich sind sie am Tropf! Er hasst sie weil sie vom Volk verlangen die Steuern zu zahlen, fleißig zu arbeiten und überhaupt alles für sein Land zu geben. Dabei vergisst er, dass der Politiker das Volk beim klauen in Ruhe lässt und dazu auch noch erste Hilfe gibt. Überhaupt: Er gibt!
Geben!

Was für ein schöner Ausdruck! Die Essenz des Sozialismus, Kommunismus und des Romanismus! Das Volk wird mit großem Enthusiasmus jeden Putsch unterstützen, wenn dieser die Rückkehr zum goldenen Zeiten des Kommunismus garantiert.
Natürlich gibt es auch Ausnahmen. Die 2 bis 3 Millionen Rumänen die das Glück hatten im Ausland zu leben und zu arbeiten, die klare Wertvorstellungen haben, nicht korrupt sind, sich waschen, arbeiten gehen und Steuern zahlen, Fremdsprachen können usw. Aber was sind 10 % zivilisierte Demokraten von 22 Millionen echten Rumänen? Ein Tropfen auf den heißen Stein. Sie werden mit der Zeit weggemobbt, verflucht, ausgelacht und als Dorfidiot durchs selbige getrieben bis ihnen die Lust vergeht und sie sich anpassen.

Deshalb, liebe Europäer, vergesst Rumänien und schmeißt sie ‚raus so lange ihr noch könnt, sie werden sonst das ganze System infizieren und dieses ist schon krank genug …

***

Ati vrut rusinea asta de tara in UE, ei bine, aveti ce v-ati dorit! Chiar nu aveti servicii de informatii? N-ati stiut ca poporul asta a ramas ancorat in "paradisul" socialist in care nu trebuia decat sa se prefaca activ si muncitor pentru ca statul "sa-i dea"? N-ati stiut ca romanii traiau (si isi doresc ca vremea aia sa se intoarca) in lumea calduta a lui "ei se fac ca ne platesc, noi ne facem ca muncim"? A lui "toti fura, atunci eu de ce sa n-o fac"? A lui "fara spaga nu faci nimic, totul e sa gasesc un motiv sa iau si eu spaga"? A lui "las-ca merge si asa?", A lui "Romanu-i dăștept, se descurca in orice stituatie"? A lui "fura si lasa-i si pe altii sa fure"?... Nu politicienii sunt vinovati, ci poporul, defect in proportie de 85-90%. Politicianul roman e hoț, spagar, chiulangiu, mincinos, pentru ca e roman, nu pentru ca e politician. Aici e marea ironie: mobilizati de liderii milionari si mafioti (dovediti) ai sindicatelor, romanii se opresc din cand in cand din furat, ies in strada si striga in cor "Hoții, hoții" la adresa politicienilor, facandu-se ca nu observa ca atunci cand e invatator, asistent medical, doctor, profesor, instalator, zugrav, mecanic auto, politist, avocat, judecator, procuror, vanzator, lucrator la salubritate, romanul fura, ia spaga, insala la cantar, pune pile contra plata, ia "atentii" pentru o ca prosutul ala mic sa nu mai ia patru pe linie, pentru ca ala mai mare sa nu mai ramana corigent pe toamna, pentru ca amaratului de pe patul de spital sa nu-i mai sara ochii cand i se face injectia, sa nu mai zaca cu zilele pe cearsafuri patate de sange si murdarie, pentru ca doctorul sa nu-l omoare in timpul operatiei sau sa-i taie un picior cand el a venit pentru o amigdalita, pentru ca piesele "noi" montate in masina sa nu fi fost inainte in alte trei masini, pentru ca cei 150 de km pe ora vazuti de radar sa devina 100...etc, etc...
Romanul ii uraste pe politicienii care ii cer sa fie muncitor si cinstit, il controleaza macar pentru a reduce intrucatva evaziunea fiscala, ii ia "drepturile" necuvenite etc, dar il iubeste pe ala care il fura cu nerusinare dar il lasa si pe el sa fure cat vrea. Si "ÎI DĂ". Oh, ce magica scurta si esentiala expresie! Esenta socialismului, comunismului si romanismului! Poporul va sprijini cu entuziasm orice lovitura de stat daca ea ii garanteaza intoarcerea la vremurile de aur ale comunismului.

Asa ca nu va faceti iluzii: daca vreti sa va abonati la ura vesnica a poporului patriot si nationalist mioritic, incercati sa sanctionati derapajele antidemocratice, mafiote, sectare... Nu tineti cont de cele doua-trei milioane de romani care merita apelativul de "europeni". Care au sisteme de valori clare, care au scoala - pe bune - care sunt cinstiti, profesionisti adevarati, persoane morale, are nu iau spaga, nu fura, nu fac trafic de influenta, se spala, mai stiu si cate o limba straina, au mai circulat prin lume si au inteles cum e cu democratia, valorile europene, civilizatia secolului XXI. Sunt o cantitate neglijabila (10 - 15% din 20 de milioane, ce-i aia?). Astia au sa "se descurce" cumva" ori au sa emigreze, ori au sa se "dea pe brazda", ori au sa piara, ori au sa-si accepte statutul de "infrant" al societatii, cel de "prostul, fraierul satului' si au sa suporte pana la moarte sa fie calariti, jefuiti, tapati de bani, batjocoriti, de politicienii dar si de egalii mai "adaptati". Uitati de Romania, domnilor europeni! Dati-o afara din UE, pentru ca, pana la urma, risca sa infecteze intreg organismul.